En dålig gårdag

Godmorgon hjärtan! Hoppas att ni har haft en bra onsdag hittills! Min dag har varit sådär, den är bättre nu och jag har varit ganska glad men var väldigt trött imorse. Tror det är tröttheten från igår som börjar komma ikapp, sön-mån och mån-tis så sov jag SAMMANLAGT åtta timmar vilket inte är optimalt när man ska jobba 9 timmar. Men inatt sov jag runt 8 timmar och det var behövligt, hoppas jag får en lika bra sömn ikväll!

Min gårdag var lite sådär, det är även anledningen till att jag hade en halvbra morgon idag. Igår så gick det inte jättebra på jobbet, inte dåligt heller men det var en utav mina sämre dagar på jobbet hittills och jag ville bara hem. Det var inte tråkigt men allt kändes bara väldigt jobbigt helt enkelt.

​Jag slutade iallafall klockan två, som vanligt på morgonveckorna, då åkte jag direkt till gymmet. Hade på mig min nya luvtröja från Gina Tricot under hela passet och hög musik. Stängde verkligen in mig och det var SÅ skönt för var inte på humör för att prata med folk och vara trevlig haha... Jag körde ett riktigt tungt rump-pass innan jag satte mig på bussen hem. Höll verkligen på att somna påväg hem för var så sjukt trött!! Men höll mig vaken som tur var så somnade tidigt igår kväll<3 Grillade med familjen och farmor och farfar, det var så gott och jättetrevligt! Åt grillad kyckling med sallad med ruccola, sallad, vattenmelon och fetaost. Favo-maten på sommaren<3 Hoppas ni hade en bra tisdag. PUSS

Gillar

Kommentarer