En helg i Karlstad

Hej finisar!! Hoppas att ni har haft en toppenhelg för det har iallafall jag. I fredag runt två så rullade bilen mot Karlstad, jag var framme vid fem hos Emma ungefär och först chillade vi bara en stund och åt tacos med hennes familj. Runt halv sju så började vi göra oss iordning och sedan tog vi bussen till hennes gamla klasskompis och så förfestade vi med några killar. Runt halv tolv åkte vi in till stan för att dra ut och jag tyckte det var sjukt skönt att vara ute i en stad där man inte känner någon! Det var väldigt bra musik med så hela kvällen var jättebra enligt mig. Vi tog sedan taxi hem till Emmas pojkvän Jonas där vi sov.

Idag har vi varit sjukt sega hela dagen, vi har mest legat i sängen och degat men det har varit väldigt skönt det med. Nu ikväll har vi ätit middag med hennes familj och legat i sängen bara typ! Jag somnar vilken sekund som helst så jag hör av mig imorgon istället, har ingen aning om när jag kommer hem men skriver förmodligen på kvällen. Puss /A

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Hej! Är bara nyfiken, blev du godkänd i alla ämnen på gymnasiet?
Stina
,
Hej alice, kan du ge lite tips om celsius drickan? Alltså varför den e bra att dricka och även lite fördelar & nackdelar. Är drickan sockerfri?
alicebomberg
alicebomberg,
Svarar i ett inlägg!!<3
nouw.com/alicebomberg
Liv,
Så himla fina!
livsmode.devote.se
alicebomberg
alicebomberg,