En lista

Hittade en lista på denna tjejens blogg som jag också ville svara på, kul med lite varierade inlägg här på bloggen och älskar ju verkligen listor haha!!

Senaste:
Låt du hörde: Rap God - Eminem
Film du såg: Såg pyttelite av Beck-filmen som gick på 4an i söndags, men senaste filmen jag kollade på och såg hela var nog Grown Ups!
Mat du åt: Plankstek
Kram: Mamma
Puss: Emelie eller Elina på fyllan i lördags haha standard<3
Känslan: Glad
Bråk: Bråkar VÄLDIGT sällan med folk, men småtjafsade väl med Ebba (min lillasyster) idag, som vi gör varje dag haha... Men mitt senaste bråk minns jag verkligen inte.
Resa: Rhodos i juli denna sommaren
Glädje: När jag fick massa fina underkläder av mami idag<3 (Ska försöka fota imorgon!!)
Längtan: Sol och värme
Dröm: Minns inte faktiskt!
Person du träffade: Mamma
Person du pratade i telefon med: Moa
Person du fick sms av: Emelie
Gången du var utomhus: För drygt en timma sedan

Antingen/eller:

Storstad/landet: Tycker landet är mysigt men vill mycket hellre bo i en storstad! Skulle vilja bo i Stockholm men ha något fint lantställe att åka till på helger osv. Hade varit perfekt!
Hamburgare/pizza: För ett litet tag sedan hade jag nog sagt pizza men nu säger jag helt klart hamburgare!
Hund/katt: Har varit väldigt rädd för hundar (framför allt för de som skäller och hoppar) under hela min
barndom så skulle nog säga katt då min familj har haft flera stycken!
Sverige/utomlands: Utomlands!! Iallafall nu på vintern/hösten för hatar kyla... Sverige kan ju vara väldigt fint på somrarna!
Sommar/vinter: Sommar, tycker vintern är mysigt men hatar vinterjackor och snöblask osv...
Sneakers/klackar: Klackar är ju snyggast i de allra flesta fallen men använder typ ALDRIG det för kan inte gå i det haha så säger sneakers 
Läsk/vatten: Dricker alltid vatten till både lunch och middag hemma förutom iblaaand på lördagarna. Sällan jag är sugen på läsk faktiskt! Vatten är bäst mot att släcka törst också :)
Ljushårig/mörkhårig: Har aldrig varit mörkhårig. När jag var mindre var jag JÄTTEljushårig, sedan har mitt hår blivit lite mörkare av sig självt. Har aldrig färgat eller tonat eller ens slingat mitt hår... Är lite sugen på att prova men vet inte riktigt hur/vad osv

5 saker:

Du inte kan vara utan: Min syster<3 Och förmodligen min mobil haha... Tycker det är skönt att lägga ifrån mig mobilen när man är med vänner, på förfest eller liknande. Men när jag är själv så har jag den nästan alltid i handen! Mitt körkort, inser nu när jag har ett hur skönt och smidigt det är!! Även mitt smink och mina kläder. Minns inte ens senaste gången jag gick utanför dörren osminkad haha, inte ens ner till ica liksom och dit är det två minuters gångavstånd!

Du inte kan äta: Blodpudding, ja jag har faktiskt smakat haha! Lamm, tänker bara på de söta djuren som hoppar runt i hagen ahah<3 Tycker det är ganska "äckligt" med... Revben - detta älskar typ alla? Men jag tycker bara det är jobbigt att äta och hatar att få mat runt munnen när jag äter. Majsen i skolan haha, den är SJUKT äcklig verkligen. Polarbröd? Alla älskar ljust bröd och jag tycker väl det är gott men skulle välja gröt framför polarbröd till frukost alla dagar i veckan!

Som gör dig glad: När min familj och mina vänner är friska och lyckliga<3 Resa, är så glad att jag redan har fått se så sjukt mycket bara som 18-åring. När jag gör mina föräldrar stolta, betyder SÅ mycket för mig. När saker blir bättre än förväntat. När jag köper/får något som jag länge velat ha.

Alla bilder i inlägget är tagna ifrån weheartit.com!

Gillar

Kommentarer