En lista

Jag kan: knappt vänta tills imorgon!! inte bara för att jag ska få nya fransar, ska även göra en annan grej som jag har velat göra såå himla länge. tog äntligen tag i det och bokade tid förra veckan och imorgon händer det äntligen, vad det är för något får ni veta då. tror ni att ni kan gissa vad det är jag ska göra?

Jag vill: hitta någon fin tavla att ha på mitt rum! har funderat på att köpa någon från carolina gynnings serie, hennes vinglas är ju så himla fina och det finns tavlor med även det mönstret. men jag har inte hittat någon jag riktigt gillat än tyvärr... har en tom vägg i rummet som behöver lite färg!

Jag borde: spara mer pengar, dels för att ha råd med allt roligt som händer detta året och inte vara helt pank, men även för att det är väldigt bra att spara överhuvudtaget, tills när jag ska flytta hemifrån osv.

Jag skulle: behöva bli bättre på att hålla rent och snyggt i mitt rum. det står ofta glas/skålar på golvet bredvid sängen, smutstvätt på golvet, kläder på stolen osv. innan var jag väldigt duktig på att hålla ordning runt omkring mig men är sämst på det nu så får städa typ varje dag vilket inte är så kul...

Jag gillar: att jag har sovmorgon nästan varenda dag på grund av att jag jobbar så mycket kvällar, samtidigt som jag helst är ledig på kvällarna så jag kan vara med familj och vänner som är lediga då... men sovmorgon klagar jag absolut inte på<3

Jag älskar: att gå runt i mjukiskläder! hemma går jag alltid runt i mina tofflor, yogapants, en hoodie och gärna håret uppsatt i en tofs. tycker det är såå skönt! hade kunnat gå runt i det varje dag, men tycker samtidigt det är väldigt kul att få klä upp mig och göra mig fin.

Jag måste: ta tag i kosten och träningen på riktigt nu. inte för att det är nytt år för det är absolut inget nyårslöfte. men för att jag har slarvat sjukt mycket det senaste... innan semester så slarvade jag väldigt mycket, åt mycket pommes, chips och godis och åt väldigt oregelbundet vilket absolut inte är bra. särskilt inte för mig som jobbar så mycket och samtidigt vill orka träna 1-2 gånger om dagen. träningen kommer jag igång med ganska enkelt men det är mycket lättare om man kan äta bra också!

Jag behöver: bli bättre på att ta fler bilder och anstränga mig mer med bloggen. när jag väl är inne i det så tycker jag det är så sjukt kul och det är extra roligt när man får bra respons! är bara lite dålig på att ta ta i det... men nu ska det bli ändring, roligare att ta bilder nu när jag har ny mobil också! tänkte göra lite ändringar på bloggen också, det är alltid kul.

Jag får: väldigt mycket komplimanger för mitt hår. innan jag klippte det så var det nästan sjukt haha, det var minst 1-2 personer om DAGEN som sa till mig hur imponerade de var över hur långt det var och även sa hur fint de tyckte att det var. nu är det ju nästan två decimeter kortare men komplimangerna är nästan fler! väldigt många tycker det är jättefint, vissa ser ingen skillnad såklart haha ;-)

Jag kan inte: fatta att jag fyller 20 i vår!!! det känns helt sjukt. jag minns liksom min 18-årsdag som om den vore igår och det är snart två år sen. helt ofattbart för mig. och nojig för framtiden som jag är så känner jag mig självklart jättestressad över att jag varken flyttat hemifrån eller börjat plugga än haha...

Jag undrar: väldigt mycket över hur mitt liv ser ut om 5-10 år. om 5 år ska jag fylla 25 men då vill jag ju helst vara gift och helst ha fått mitt första barn haha... drömma får man ju göra ;-) nej men det är nog det jag undrar mest över, funderar vääldigt mycket över hur framtiden kommer se ut för mig med boende, jobb, kärlek och familj!

Jag längtar till: min 20-årsdag som är i maj och även min systers 18-årsdag som är en vecka efter! längtar även massor till budapest-resan med pappa som han fick av mig i 50-årspresent, det ska bli så himla mysigt att åka iväg bara han och jag själva en helg<3

Listan hittade jag på Gabriellas blogg!

Från en kväll i Mexiko!

Gillar

Kommentarer