En liten update

- I slutet av november får jag äntligen min nya mobil. Efter många om och men beställde jag den förra veckan, en iPhone 7 plus. Det är verkligen behövligt då min börjar balla ur mer och mer nu...

- Om 72 dagar är det ÄNTLIGEN dags att åka iväg igen! Jag, Ebba, mamma och pappa åker till Mexiko den 16e december och kommer hem igen på nyårsafton. Pappa fyller 50 i december så det är mest för att fira honom. Det ska bli såå skönt!

- När vi kommer hem från Mexiko är det ungefär bara 52 dagar tills jag och Emma åker till Thailand. Vi ska förhoppningsvis boka senast nästa vecka, längtar ihjäl mig!!!

- Idag när jag vaknade var magen nästan helt bra så jag bestämde mig för att strunta i vårdcentralen! Jag har fortfarande lite ont men inte alls så som igår, nu känns det mer som att jag är hungrig så förhoppningsvis går det över snart.

- På söndag ska jag till Göteborg med Shooters, det ska bli såå roligt, längtar jättemycket! Vi ska göra någon aktivitet på dagen sedan blir det middag och "lite" fest på kvällen ;) Vi ska bo på hotell också så vi kommer hem igen på måndagen!

- ... och till söndag har jag beställt en ny klänning. Jag får se om jag behåller den eller inte, kanske blir jeans på söndag! Men jag ska hämta den på Ica senare idag iallafall och så kanske jag visar er!

- Jag ska även försöka visa er min höstjacka som jag fick hem förra veckan! Är helt kär i den verkligen!

- Nästa helg ska jag till Karlstad för att hälsa på en person men mer om det får ni veta då!

Gillar

Kommentarer

linneafunck
linneafunck,
Åh vad roligt och snygg!!
nouw.com/linneafunck
evelina,
Vart har ni köpt din gavel till sängen? Jättefin! 😻
nouw.se/evelinaviktoria
Liv,
Alltså så himla snygg!!!
livsmode.devote.se
Juliasager
Juliasager,