En solig helg

Alltså jag förstår seriöst inte hur snabbt dagarna går förbi... Jag tycker tiden går föööör fort, känns som man knappt hinner gå upp på morgonen innan dagen är slut typ haha. Blir väl ännu mer tydligt nu när man inte gör så mycket heller, dagarna flyter ihop och jag tycker till och med det är svårt ibland att veta vilken veckodag det är, vilket jag aldrig haft problem med innan.

Tänkte visa lite bilder från helgen iallafall. Standard, det enda jag gör. Men nu när jag jobbar hemma och inte gör så mycket på kvällarna utom att träna eller gå promenad samt laga mat så finns det inte så mycket nytt att skriva förutom ibland på helgen. Känns inte så kul att bara skriva varje dag att man tränat och lagat mat haha. Så här kommer lite bilder från helgen, fast vi börjar på lördagen. I fredags minns jag knappt vad vi gjorde, minns att vi kollade den nya Beck-filmen och så käkade vi väl något gött.

I lördags hade jag ställt klockan på 06:30 för att jobba, gick upp och klädde på mig och gjorde min ansiktsrutin. Redo att jobba vid 07, men då funkade inte vårt system som det skulle. Så det var bara att lägga ner jobbet, istället gjorde jag en riktigt god frulle och så satte jag mig och kollade Youtube i någon timma medans Johannes fortfarande låg och sov. Mysigt med egentid ibland, speciellt på morgonen tycker jag!

Standardfrukosten för mig just nu är bananpannkakor med proteinella, honung och så bär eller banan till, och såklart alltid en celsius på morgonen för att vakna till. SÅ gott! Bananpannkakorna gör jag på 1 banan och 2 ägg, det blir ca 7-8 st plättar. Så smidigt men så gott.

Efter en lång mysmorgon tog jag mig ut på en löprunda och litesenare åkte jag till mamma och pappa, var med pappa lite på Landsjön där han körde cross på isen med flera andra. Det var så skönt att vara utomhus, solen sken och det var några minusgrader. Jag tog en kaffe i solen med mamma också och käkade lunch med dom, sen åkte jag till några kompisar där Johannes var. De hade grillat korv och spelat hockey men skulle precis åka när jag kom. Jag stannade kvar en stund där ute och pratade med Maja och hälsade på hennes hästar osv. De bor så fint precis vid sjön, så himla mysigt.

Påväg hem. Ääälskar detta vädret<3

När vi kom hem på kvällen så mös vi bara i soffan och jag åt naturgodis.

I söndags gick jag upp 06:30 igen för att jobba och då funkade det som tur var, jag jobbade i två timmar ungefär innan jag var tvungen att göra mig iordning. Jag väckte Johannes och så käkade vi frukost innan vi åkte iväg på en husvisning. Jag blev helt kär i huset och det ligger fint, men området är inte direkt ett område som vi vill bo i tyvärr. Men alltid kul att kolla på hus och man lär sig lite också både hur man vill ha det och inte vill ha det i framtiden :-)

Resten av dagen spenderade vi hos mamma och pappa igen och vädret var lika härligt som på söndagen. Vi grillade korv och bara njöt av det fina vädret. När solen gick ner så gick vi in och tände i brasan och mös en stund, innan vi åkte hem igen.

Hoppas på fler såna här helger framöver med sol så att man kan vara ute . Underbart<3

Gillar