En timma cross och massa HEAT

Hej på er!! Är det bara jag som älskar måndagar? Eller älskar och älskar men GILLAR iallafall, många hatar ju dom... Jag tycker alltid det är lika skönt att börja på en ny vecka! Man kommer oftast in i rutiner igen efter en helg utan några alls :) Som de flesta av er säkert vet så har mitt sommarvik på IKEA börjat nu så imorse var det uppstigning redan klockan 04:20 som gällde! Hade inte behövt gå upp riktigt så tidigt men jag hatar att stressa (speciellt på morgonen) och det är skönt att sitta ner en stund på jobbet innan arbetet sätter igång!

Jag jobbade mellan 05:30 och 14:00 och jag älskar verkligen det. Tycker det är så himla skönt att komma upp på morgonen för man hinner liksom inte ens tänka på att man ska jobba, sedan går tiden så sjukt fort när man väl är där och när man slutar så har man hela eftermiddagen och kvällen kvar att göra vad man vill med. Gillar morgonveckorna mycket mer än kvällsveckorna! Någon mer som jobbar skift som är likadan?

När jag hade slutat så åkte jag till farfar och farmor i Bankeryd en snabbis innan jag skulle till Veronica och fixa mina fransar. Bokade tid imorse för hade bara typ tre fransar kvar på ena ögat haha så fick lite panik. Men nu är de snygga och fräscha igen, så himla skönt!

Efter det så drog jag direkt till gymmet och där blev det ett magpass och sedan en timma på crossen. Hade inte tänkt att stå så länge först utan kanske en halvtimma eller något "bara", men tiden flög iväg och så pratade jag med Dennis också som var där och delade ut Nutraminos HEAT-dricker! Har ni smakat dom? Jag tycker dom är jättegoda! Han blev inte av med alla så jag fick med mig massor hem, räddade ju min jobb-vecka iallafall<3

Hade tänkte att lägga mig i solariet en stund efter träningen men ville verkligen bara hem, var tvungen att fylla på min mage med mat också så nu är den mätt och nöjd! Jag ska bara packa lite innan jag åker till Emelie, ska sova där inatt. Vi hörs mer imorgon, puss /A

Gillar

Kommentarer