En utav de jobbigaste kvällarna

Som rubriken lyder så har detta varit en SÅ jobbig kväll och det är ganska jobbigt att skriva om eftersom att jag sällan är personlig på bloggen, men känner att det kanske är dags nu... Vill inte BARA lägga upp massa inlägg där allt verkar vara bra och roligt hela tiden. Det närmar sig balen och studenten och JA, det ska bli spännande, men jag har mer ångest än längtan inför allt det.

Jag skulle testa min balfrisyr ikväll och som vanligt blev det inte som jag tänkt mig så jag bröt ihop totalt och blev så ledsen och fick bara panik. Jag och Wendela bestämde oss för att mötas på Vista Kulle och snacka lite så det gjorde vi men det var SÅ jobbigt att ens gå upp ur sängen och köra iväg för var så ledsen, utmattad och besviken. Allt jag ville göra var bara att sova hela kvällen verkligen... Så fort jag hoppade in i bilen så släppte allt och på vägen dit så grät jag så mycket så att jag knappt såg vart jag körde... Skakade så mycket av gråten att jag knappt kunde andas och höll på att få panik. Ni som inte upplevt detta har ingen aning om hur jobbig den känslan är.

Jag och Wendela satt och pratade i nästan två timmar om allt mellan himmel och jord och det var jätteskönt. Även fast jag visste att jag skulle må precis likadant hemma nu som när vi två skulle ses så var det ändå skönt att komma hemifrån lite för jag mår mycket sämre om jag bara ligger hemma själv och tänker på allt. Det tycker jag är jättejobbigt verkligen och gör bara allt mycket värre än det redan är...

Det jobbigaste dock är att jag inte ens vet vad jag mår dåligt över eller har ångest över... Balen och studenten är inom ungefär en vecka och alla säger att det är den roligaste tiden i ens liv och det tror jag säkert, men efter det sen då? Hur ska jag klara mig utan att träffa tjejerna nästan varje dag? Hur ska jag orka jobba heltid och skift på ett nytt jobb med min prestationsångest? ALLT känns bara jättejobbigt nu.

Har sån HIMLA ångest inför speciellt balen för vill verkligen känna mig fin och just nu känns det inte som att jag kommer göra det... Mitt hår kommer nog att lösa sig hyfsat men jag vill ju verkligen att allt ska bli perfekt eftersom att det förmodligen blir min enda bal jag går i hela mitt liv. Klart man vill att allt ska vara som man tänkt sig då, det tror jag att ni förstår med! Eller iallafall lite i närheten, men nu känns det inte som att det kommer bli bra alls...

Jag ska iallafall försöka få lite sömn nu och sedan imorgon ska vi måla lakanen i skolan och så ska jag sola och träna också. Även om dagen inte kommer bli BRA så har jag saker att göra, det är skönare än att ligga hemma för när man har ångest ska man göra sådant man gillar. Blir perfekt att umgås med klassen lite på förmiddagen och sedan spendera eftermiddagen på gymmet. Tror inte dagen blir BRA, det var längesen jag ens kände att jag mådde bra och var glad liksom, men hoppas på mindre tårar imorgon iallafall. 

Jag hoppas även att ni utelämnar kommentarer som ni tvekar MINSTA lilla på om de kan såra mig eller inte. Jag mår verkligen inte bra nu och det var längesen jag gjorde det. Jag hade en superbra dag med Elina, skrattade massor men sedan kom all skit på en gång och det är absolut inget att söka uppmärksamhet om. Jag ville bara skriva av mig lite och vara lite mer öppen mot er.

Kram på er <3

Gillar