Farfar ❤️

Fredagen den 4 juni förlorade min farfar kampen mot den jävla cancern. Fredagen den 4 juni somnade världens snällaste, mest levnadsglada, roliga och bästa farfar in 🕊

Min älskade farfar, vad mycket du har gjort för mig ❤️
Du brukade hänga godis i skogen och när Ebba och jag kom så visade du oss att det växte godis i buskarna. Varje midsommar gjorde du så fina kransar till oss. Du köpte kaniner som Ebba och jag fick sköta om och mysa med när vi var hos dig och farmor.

Vi gjorde en egen nyhetskanal du och jag, du filmade och jag var reporter. Jag stod framför kameran och berättade om allt roligt du och jag hittade på. Vi åkte snowracer på en gammal crossbana hos er och du låtsas-ramlade och så filmade vi dig på vår nyhetskanal när vi gipsat din arm med toapapper. Du var den roligaste gubben jag någonsin träffat, du gjorde alltid allt för att få din familj och skratta.

Denna sommaren skulle du ju ta med mig, Ebba och Hugo ut på golfbanan. Tror dock jag skulle med för att köra dig i golfbilen och bära dina klubbor, men OJ vad jag hade njutit. Jag ÄLSKADE att umgås med dig! Jag skulle även få följa med dig på din motorcykel i sommar, vi skulle åka till Gränna och äta glass.

På mitt och Johannes bröllop, då var det du som skulle leda mig fram farfar. Jag såg så mycket fram emot den dagen. Och när jag och Johannes kanske får barn, då skulle jag umgås med dig och farmor hela dagarna. Det hade du älskat, du som älskar barn lika mycket som jag. Då hade du kunnat ge mina barn, allt det som du gav mig och Ebba när vi var små. Göra midsommarkransar åt mina barn och gömma godis i skogen åt dom.

Om jag skulle räkna alla nätter jag sovit hos dig och farmor så skulle jag få räkna i evigheter. Jag skulle ge ALLT för en övernattning med dig igen.

Jag har inte bara förlorat min farfar, jag har även förlorat min bästa vän. I 24 år var du min bästa vän farfar. Jag är så himla tacksam för allt du gjorde för mig, en snällare och roligare farfar än dig går inte att hitta. Bandet mellan oss var otroligt starkt och speciellt och ingen kommer någonsin kunna ersätta dig farfar 🤍

Jag längtar SÅ mycket tills vi ses igen, då får vi golfa, äta glass och gå skogspromenader igen. Men tills dess så ska jag leva för dig farfar. Jag älskar dig förevigt ❤️

Gillar