Fix inför kommande vecka

Hej finisar!! Har ni haft en bra dag? Min dag har varit både bra och dålig. På förmiddagen var jag och mamma i Hjo i butiken Hem & Hobby, vi köpte massa roliga grejer till hemmet, fick med två saker till mitt rum med som jag ska fota i veckan. Jag vloggade under hela dagen också hihi, får se om jag lägger upp den i veckan eller inte alls... Har försökt redigera den så gott jag kan iallafall, ska se mom Ebba hinner hjälpa mig imorgon också, den är inte jättebra men tänkte att det ändå kan vara roligt att lägga upp den kanske? Ni kan ju gilla detta inlägget om ni vill se den :)

När vi kom hem så åt jag lunch och sedan la jag mig i sängen och redigerade vloggen lite. Efter det så somnade jag och sov i drygt en timma tror jag, när jag vaknade var jag heeelt död. Mådde BAJS verkligen. Hade så ont i huvudet att det kändes som att jag skulle spy. Men jag hade bokat CX på gymmet och det var försent för att avboka så utan att ens fundera på hur jobbigt det skulle bli att åka och träna med typ migrän så bara slängde jag på mig träningskläderna och hoppade in i bilen. Köpte en nocco också men det hjälpte inte så mycket... Körde passet iallafall sen pratade jag med Elin en stund som också var på gymmet innan jag åkte hem igen. Den halvtimman som passet höll på gick ganska fort m men det kändes verkligen som mitt huvud skulle sprängas och så kände jag mig nästan lite febrig med... Men det gick över när jag var påväg hem iallafall! Träning brukar hjälpa mot huvudvärk faktiskt, tips! :)

Nu ikväll har jag ätit middag med pappa, E och P sedan städat mitt rum, bloggat, duschat håret, rakat benen och smörjt in mig. Ska måla mina tånaglar nu tänkte jag för dom ser inte så roliga ut. Sedan ska jag lägga mig i sängen, kommer somna direkt! Imorgon är det ny vecka och den börjar med ett 45 minuter långt Bodybalance-pass med Elina inne i city, klockan är ställt på lite innan 06:00 så nu vill jag sova. Puss!! /A

​Världens bästa Elina och jag i onsdags<3

Gillar

Kommentarer