Födelsedagskalas och morgonträning

Hej på er!

Igår blev det lite ändrade planer, hade ju eventuellt tänkt gå på Bodybalance på kvällen men fick en inbjudan till ett 10-årskalas på dagen så åkte iväg på det direkt efter jobbet. Vi firade världens bästa Svea och det var supermysigt och trevligt, och GOTT! Först tacobuffé följt utav oreo-tårta. Inte dumt alls :-) När jag kom hem igen slängde jag ihop pastasallad så vi skulle ha matlådor idag och sedan kollade vi klart ett avsnitt av Gåsmamman innan vi somnade.

Kolla tårtorna! Jag är verkligen inte så mycket för tårta och denna är ju gjord typ 100% på choklad så väldigt mäktig, men jag tog en liten bit iallafall och den var såklart supergod! Hjälpte även till lite med att dekorera ;-)

Idag stod morgonträning på schemat igen så klockan ringde vid 5 och strax därefter var jag på Nordic Wellness i Huskvarna. Det tar bara 5 minuter att gå dit från lägenheten vilket är jätteskönt! Så jag går alltid hem igen efter att jag tränat klart och väcker J, käkar frukost och gör mig iordning. Skönt att slippa ta med sig grejer och duscha på gymmet :-)
Idag var jag sugen på att köra överkropp så det blev både lite rygg, axlar, triceps och biceps. Brukar inte köra så blandat egentligen men var sugen på det och därför fick det bli så. Avslutade med lite yogaövningar innan jag gick hem och käkade gröt och gjorde mig iordning för jobb!

Ikväll blir det en lugn och mysig kväll i soffan. Puss!

Gillar

Kommentarer

alvaalinnea
alvaalinnea,
Tårtorna såg supergoda ut!!!!!!😍
nouw.com/alvaalinnea
saganilssons
saganilssons,
Drömtårtor!! Mums<3
nouw.com/saganilssons
KateOgembo
KateOgembo,
Ser så gott ut😍
nouw.com/kateogembo