For my new room

I mars så flyttar jag och familjen till ett hus i Gisebo som jag tidigare nämnt!! Vi har renoverat ALLT vilket innebär att jag får göra om mitt rum från grunden och jag längtar jättemycket. Älskar ju inredning och att kolla på inspiration osv. Följer massa sådana konton på Instagram och tröttnar aldrig på att gå inne på till exempel Ikea. Jag har planerat var i rummet jag ska ha allt, som sminkbord, säng, garderober osv. Tänkte visa er lite vad jag har hittat än sålänge som jag ska köpa. Är SÅ himla taggad. Planen är att vi ska ha flyttat in om fyra veckor, snart såååå<3

Tryck på bilderna för att komma direkt till produkterna!

Till vänster ser ni ett sminkbord från IKEA som jag tänkte köpa. Just nu är mitt smink bara en enda röra i min necessär och jag längtar SÅ mycket till att få lite bättre struktur. Ska även ha en spegel över sminkbordet såklart och då tänkte jag köpa någon kvadratisk och sedan ha glödlampor på sidorna kanske, klassiskt men tycker det är väldigt fint! Ska även ha något slags marmorfat att ha mina smycken på samt något Yankee Candle kanske eller någon ljusstake i mässing för det är sjukt snyggt tycker jag! Har dock varken hittat något marmorfat eller någon ljusstake som jag fastnat för än så ve ni någon bra hemsida med sånt får ni gärna kommentera! Ska även ha någon slags liten pall/bänk eller stol såklart men har inte bestämt mig för vad jag vill ha än så får åka och kolla lite på det någon dag!

I sängväg så har jag just nu en som är 1,20m bred vilket inte är så mycket att hurra för direkt! Det går ju an när man sover själv men blir ganska trångt när man är två. Så jag ska få en ny säng som är 1,60m när vi flyttar, blir ju lite skillnad iallafall! Vet inte om jag ska ha någon sänggavel men inte som jag känner nu iallafall, får se vad jag tycker när vi har flyttat och fått in alla grejer. Mycket lättare att se sådant framför sig tycker jag!

Tryck på bilderna för att komma direkt till produkterna!

Tanken är också att jag ska ha en spegel över min säng så blir kanske lite mycket med en gavel då också. Tänkte ha denna spegeln liggandes över min säng iallafall. Har ju den i mitt rum nu upphängd men behöver inte den att spegla mig i för jag ska ha spegeldörrar på garderoben! Ska eventuellt ha en ljusslinga runt den också för det är jättemysigt.

Tryck på bilderna för att komma direkt till produkterna!

Förlåt för jättedåliga bilder men någon sådan här poster ska jag ha i mitt rum tänkte jag kanske också om det finns någon snygg plats att hänga dom på! Det finns massa fina på posterstore men de här tre ovan är några utav mina favoriter, tänkte köpa två kanske!

Tryck på bilden för att komma till produkten!

Jag måste även ha en byrå att lägga underkläder, träningskläder, jeans och sånt i! Ska nämligen nästan bara ha stänger i garderoben för att häng upp kläder och då behöver jag en byrå också.

​Detta är ungefär så långt jag har planerat hittills. Längtar jättemycket tills vi ska åka och köpa allt och jag får inreda mitt nya rum, ska bli så himla kul!!

Gillar

Kommentarer