FÖRBERELSER

Godmorgon finisar!! Ni som är vakna än vill säga hihi, har ni sovit gott? Jag somnade vid ett ungefär och så vaknade jag utav att solen lös igenom persiennerna för cirka en timma sen, klockan sex med andra ord. Måste väl bara vara jag som ÄLSKAR att vakna så tidigt utav mig själv/solen? Glömde ställa alarm igår kväll så det var bra att jag vaknade och bestämde mig för att gå upp, annars hade det kunnat bli stressigt för mig sedan...

​Sitter just nu och dricker celsius iallafall, gick ut till bilen och hämtade den direkt när jag vaknade för glömde den där igår, la in den i frysen en stund så blev den perfekt kall. Dricker lite smoothie med som blev över från igår när jag drack det efter jobbet, så GOTT!

Tänkte jag skulle ge mig ut på en powerwalk runt Munksjön, det tar exakt en timma så tänkte gå nu mellan sju och åtta och när jag kommer hem måste jag duscha håret samt fixa någon mat att ha med mig till jobbet då jag ska vara på praktiken mellan 13 och 19 idag, efter det åker jag direkt till det "andra"/nya jobbet och slutar sedan klockan 22 ikväll. Blir en lång dag för mig och eventuellt lägger jag mig ute i solen och sover en timma sen mellan kanske elva och tolv eller något innan jag måste åka till praktiken.

Men nu ska jag ta på mig träningsskorna och ge mig ut på en härlig promenad! Update kommer senare, puss /A

Gillar

Kommentarer