Före- och efterbilder på mitt hår

Som jag skrev innan så var jag ÄNTLIGEN hos frisören innan och gjorde en förändring med mitt hår! Jag slingade/blekte det på Lyko hos en tjej som heter Sofia. Har aldrig varit där innan förutom när jag köpt schampo, balsam och hårinpackning (som jag alltid köper där nu för tiden!!) men idag hade jag en tid vid halv fyra.

Det tog hela tre timmar att slinga, tvätta, locka och föna mitt hår men det var verkligen värt det för gud vad fint det blev. Gick verkligen därifrån med ett leende på läpparna och har kvar det än. Är verkligen JÄTTEnöjd!! Här nedan kommer före- och efterbilder:

Före:

Efter:

Bilderna är inte de bästa och det är svårt att få rättvisa bilder, de är dock helt oredigerade! Kanske svårt att se skillnad om man inte sett håret irl men jag ser jättemycket skillnad och är jättenöjd. Det är ljusare, fräschare, kallare och så ser det fylligare ut också!
Som ni ser så är det dock ingen skillnad på längden därav att jag valde att inte klippa det helt enkelt! Jag har klippt mig hos mammas kompis sedan jag klippte mig för allra första gången och det tänker jag fortsätta göra ett tag till då jag alltid blir nöjd hos henne. Har bokat tid för klippning men det blir inte förrens i slutet av februari och kommer inte att klippa mycket då men det ska bli skönt att få det lite fräschare iallafall!

Vad tycker ni om denna förändring? Finare innan eller finare nu? Kommentera gärna!

Gillar

Kommentarer