Första månaden på året är avklarad utav tolv

Vi är nu inne på andra månaden av 2016, januari har passerat förbi. Det känns jättebra faktiskt, eller lite både och kanske. Januari har varit en väldigt bra månad men samtidigt väldigt dålig. Bra på det sättet att jag har lärt känna nya, härliga människor och även på det sättet att sista terminen på gymnasiet började i januari. Det har varit studentplanering konstant det senaste vilket har känts jätteroligt faktiskt men även lite nervöst såklart.

Jag blev även jätteglad när jag såg att jag låg ETTA på bloggtoppen i Jönköping på min bloggportal (nouw) och samma dag fick jag eget domän också vilket kändes stort för mig. Något som också är jätteroligt är att jag har umgåtts mycket med min syster och kommit henne närmare samtidigt som vi har bråkat som aldrig förr, men det hör till antar jag? ;)

Det dåliga med januari har varit vädret, om man nu får klaga på det haha? Ska det vara vinter så ska det vara en riktigt ordentlig vinter med snö och sol tycker jag, snön kom väldigt sent så vi hade ju ingen alls på julafton vilket såklart var ganska tråkigt... Och nu är det regnigt och blåsigt ute vilket är ännu tråkigare enligt mig. Om någon hade behövt en utomlandsresa nu så hade det varit JAG.

Jag har mått väldigt dåligt i januari också, i perioder dock och absolut inte varje dag som jag gjorde i höstas. Men jag har haft mycket press på mig från skolan och det är ännu jobbigare när man som jag aldrig blir nöjd med något heller. Träningen har fått tas i andra hand på grund av skolan vilket jag absolut inte tycker är roligt... Men ibland gäller det att prioritera hela enkelt så jag antar att det har varit det bästa. Studenten är ju faktiskt nära nu, jag har all tid i världen på mig att träna sen. Man får försöka att tänka positivt och se saker från den ljusa sidan helt enkelt!

Det mest spännande som hände i januari för mig var att jag äntligen vågade göra något med mitt hår. Det var jätteroligt faktiskt! Det är jag lite stolt över hihi och så är jag sjukt stolt över att jag vågade påbörja 100 nyttiga dagar (utmaningen hittar ni HÄR) och även att jag har ätit nyttiga matlådor!!

Något utav det roligaste som hände i januari var nog att Jeaqline fyllde 18, det var en kväll som jag seeent kommer glömma med min allra bästa vän<3 Hade en jätterolig utgång precis i början av januari också tillsammans med Emelie, Moa och Sophie.

Hur har eran första månad på 2016 varit? Berätta gärna! Jag hoppas att februari blir MINST lika bra för mig som januari, helst lite bättre.

Gillar

Kommentarer