Första oktober

Update: I tisdags hade jag pluggdejt med Emelie och efter det sov vi hos mig. Igår hade våran skola studiedag utom vi treor då vi skulle vara i skolan mellan tio och tolv för att jobba med gymnasiearbetet. Det gick faktiskt jättebra så jag satt kvar i skolan till halv två innan jag tog bilen hem. Jag pluggade resten av dagen igår samt tog en powernap på 20 minuter. På kvällen blev jag så sjukt träningssugen så vid nio igår kväll körde jag ben och rumpa på gymmet. Det gick förvånansvärt bra för att vara vid den tiden på dygnet, det känns idag också för träningsvärken börjar komma!

Just nu: Jag gick upp för en timma sen ungefär trots att jag inte börjar förrens halv elva. Men är på gymmet nämligen och kör morgoncardio. Går på löpbandet med lutningsgrad 4 och hastighet 5,8, har en halvtimma kvar sedan är även den timman gjord. Börjar oktober månad på bästa sätt helt enkelt!!
När jag kommer hem om ungefär 40 minuter så ska jag gå direkt in i duschen och sedan sminka mig osv innan jag åker till skolan runt tio ungefär. Puas /A

Gillar

Kommentarer