Första passet på IKEA

Heej på er!! Har ni haft en bra måndag? Min måndag har varit superbra verkligen, lite stressig dock men bara strax innan jobbet så det var inte så farligt alls!

Jag vaknade vid nio men låg kvar i sängen i en timma och kollade massa YT-klipp<3 Sedan gick jag upp och åt gröt innan jag slappade en stund till, fick sedan håret flätat av mamma innan jag var tvungen att packa jobb-kläderna + duschgrejer.

Åkte sedan till gymmet där det blev 40 minuters crosstrainer och efter det blev det lite stressigt till jobbet men jag hann i tid! Det var min första dag på IKEA och det kändes jättebra, dock är det jävligt mycket att ta in och mycket att hålla reda på men jag hoppas att jag kommer in i det snabbt. Jag har haft en coach med mig hela dagen, det var Hanna (Emelies syster) som coachade mig, skönt att ha någon som man redan känner. Hon kommer att coacha (alltså gå bredvid och hjälpa mig) imorgon med sedan ska jag vara själv på onsdag.

Jag är ledig på torsdag (och så fredag då pga att det är midsommarafton) så det blir en kort-vecka för mig. Men ganska skönt med en mjukstart faktiskt. Sedan kommer jag att få skriva upp mig på lite olika tider innan vecka 28-33 då jag har heltidstjänst. Så så ligger det till för er som undrar över det :)

Nu är jag supertrött, har kollat några YT-klipp bara men ska sova nu. Imorgon är det träning och så jobb igen! Förhoppningsvis hinner jag fixa lite tidsinställda inlägg men ha inte för höga förväntningar... PUSS natti /A

Dagens träning: 40 minuter på crosstrainern / Toa-selfie på gymmet - Dagens frukost: gröt med vaniljproteinpulver, kiwi & hallon

Gillar

Kommentarer