FRÅGOR OCH SVAR

Q: Hur höga är klackarna du har på dig på din instagram? Och vart köpte du dom? Skitfina!!
A: De är inte mina, men de är från skopunkten och är runt 10-12cm höga tror jag!

Q: Åh hur är GRIT-passen? Vad gör man?
A:
GRIT cardio är ju ett konditionspass så man gör burpees, hoppsquats och bara massa sådana pulshöjande saker! Man tränar bara med sin egna kroppsvikt, alltså utan skivstång/viktplattor osv.

Q: Förlåt om jag är jobbig hehe... Men undrar om du har tips på några armhävningar som passar en som inte har så mycket armuskler? (Jag hehe)
A:
Du kan gå in och kolla i kategorin son heter "träning/motivation" i min blogg så borde du hitta lite! Annars kan du också gå in på styrkeprogrammet.se för där hittar man jättebra övningar för alla muskler och även hur man utför själva övningen!

Q: Varför äter du bara ris och kyckling/nötfärs?
A:
Det är väldigt nyttigt och jag försöker äta lite bättre nu inför Turkiet och sommaren då jag slarvade med kosten väldigt mycket för någon vecka sedan... Jag åt ju det på min diet och nästan alla (eller kanske alla?) äter det som tävlar i fitness (vilket jag inte ska göra nu haha men ni förstår grejen)! Jag väger inte maten utan gör mina matlådor med så mycket mat som jag tror jag orkar/vill ha bara helt enkelt. Jag behöver heller ingen sås till den maten och tycker det är gott med mycket grönsaker till så det passar mig perfekt, plus att jag tycker det är såååå gott!! Och vill även försöka få snyggare mage och då spelar maten VÄLDIGT stor roll.

Q: Du vet hur mycket du bryter ner när du kör så mycket cardio va? Jag trodde du ville bygga muskler och tävla i fitness, inte bli pinsam och köra massa cardio?

​A: Som sagt så vill jag bränna lite mer fett (ja jag vet att man bränner fett även när man kör styrka men det gör jag ju med) nu inför sommaren samt att jag försöker äta bättre. Jag har tränat styrketräning ganska länge och tycker det är roligt att variera träningen. Samt att jag har fått upp ögonen lite mer för konditionsträning (och crosstrainern framför allt) så vill därför ta vara på det så länge motivationen finns där. Och sen så ska jag ju inte tävla i fitness ÄN, plus att de som går på en tävlingsdiet inför till exempel sin bikini fitness-debut kör cardio varje dag, eller 4-5 dagar i alla fall beroende på hur långt det är kvar osv! Sen tycker absolut inte JAG att det är pinsamt att köra cardio och eftersom att det är jag som bestämmer precis vad jag vill träna och hur jag lägger upp min träning så kan jag ju köra hur mycket jag vill, tur det!! För tycker det är askul just nu!! Klart det går segare vissa dagar men för mig är inte det någon ursäkt att strunta i det. Jag har lagt in en extra växel inför sommaren och därför är cardion inte något jag bara tänker strunta i för att någon annan tycker det är pinsamt.

Gillar