Frågor och svar

Är jackan ny? Vartifrån är den isåfall? Jättefin!
Den är tyvärr köpt i höstas... Men från Vero Moda iallafall!

Hur är det att jobba på IKEA? Hur kan en arbetsdag se ut och vad får du göra?

Jag jobbar ju på lagret på Torsvik så jag kör truck, bara plocktruck dock eftersom att det var det truckkörkortet jag fick! Men man börjar dagen med att sätta sig med sin grupp så man får reda på vad man ska plocka samt köra för truck (om man har körkort på fler truckar), sedan tar man en truck och sätter igång helt enkelt! Man tar en pall och tar upp en order på datorskärmen som är på trucken och så plockar man alla de grejerna innan man plastar pallen och börjar med nästa. Så håller hela arbetsdagen på! Om man ska förklara det lite enklare då :) Alla dagar är alltså likadana men ändå så olika, det beror på vad du får plocka och även vilka du jobbar med men alla är så himla snälla och hjälpsamma. Jag trivs jättebra på jobbet och tycker det är mycket roligare än jag trodde att det skulle vara, så himla skönt!

Hur fixar du dina ögonbryn? Kan du inte göra en video eller bara ett inlägg? Superfina, har också blonda men hittar inga produkter som passar mina så bra.

Jag gör verkligen inget speciellt med mina ögonbryn! Använder Anastasias färg "blonde" och även deras borste till att fylla i dom sedan lite brow-gel från H&M så att de ligger på plats! Mer komplicerat än så är det inte.

Hur är storleken i trosorna? Har ganska lik din kroppsform så vilken storlek har du?

Jag har egentligen alltid M i trosor och byxor osv men tog S i mina Calvin Klein-trosor för hade hört att de var stora i storleken och det var dom!! Plus att de åker upp väldigt lätt eller så, så S sitter perfekt på mig!

Hur fick du jobb på IKEA? Hade också gärna jobbat där men kommer aldrig upp något ledigt på deras hemsida :(

Jag sökte till jobbet på Arbetsförmedlingen! Är medlem där så var inne där en hel del i våras, fick även jobbet på Shooters där. Så ett tips är att kolla där istället!

Är din story öppen?

Japp det är den! Heter alicebomberg om man vill lägga till mig på snap.

Gillar