FRÅGOR + SVAR

Tänkte att jag skulle svara på lite kommentarer som jag har missat. Och är det något som är oklart eller något annat ni undrar så är det ju alltid bara att kommentera. Jag försöker svara så fort jag kan eller när jag orkar!

Q: Vart är klänningen ifrån?
A: Är inte riktigt 100 på vilken du menar men på bilderna nedan så har du alla tre; den gula och den svarta är från BIK BOK och den vita från bubbleroom har jag för mig!

Q: Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du tipsar om bra rumpövningar/dina favoritövningar för rumpan?
A: Självklart kan jag göra det men det blir nog inte på ett tag med tanke på att jag har väääldigt mycket i skolan just nu. Kanske om jag tar paus från plugget och väljer att blogga då, eller när jag sitter på bussen eller så någon gång, men annars blir det inte på ett tag tyvärr. Men löser det självklart när jag har tid!

Q: Hur menar du när du skriver? Att du kör 10kg och 3 reps eller 10 reps på 3 set (och inte skriver ut någon vikt)?

A: Om jag skriver till exempel 10x3 så kör jag 3 set, varav 10 repetitioner på varje set. Kör jag 8x4 så är det 4 set varav 8 repetitioner på varje!

Q: Kan du skriva ett inlägg om vilka bloggar du läser?
A:
Det fixar jag också i ett enskilt inlägg!

Q: Vart är jackan ifrån?
A: Jag har för mig att jag köpte den på H&M!

Q: Vad kör du med program för att komma upp i 1000kcal, alltså vilket tempo håller du samt lutning? Eller kör du intervaller?
A: Jag har aldrig kört intervaller på crosstrainern i hela mitt liv haha och ställer faktiskt aldrig in något program. Jag ändrar bara lutning (till högsta) och motstånd (mellan 30 och 40)!

Q: Ska du tävla i fitness när du blir äldre? Alltså mer vill du det? Eller tränar du bara för att må bra och sköta kroppen med mera? Tycker du i vilket fall är supergrym, följt dig länge och du är en jäkla inspiration!! Kraam
A: Jag vill väldigt gärna tävla i bikini fitness men inte inom de närmsta åren, först vill jag gå ut skolan och efter studenten ska jag antagligen flytta utomlands, eller iallafall resa väldigt mycket! Så just nu kan man väl säga att jag tränar för att jag tycker det är JÄTTEkul, jag och min kropp mår så mycket bättre utav träning och bra mat så det är väl största anledningen. Tack så jättemycket söta du!<3

Q: Kan du inte säga vad du brukar äta en vanlig dag? Hur mycket, vad och hur ofta?
A:
Jo självklart men det svarar jag också på i ett enskilt inlägg!

Gillar

Kommentarer