Framme i Grekland

Hej!!! Nu är vi framme i Grekland, vi kom fram igår runt fyra på eftermiddagen. Tyvärr så regnade det igår men vi passade på att handla och jag redigerade min vlogg lite, får se hur den blir men förhoppningsvis lägger jag upp den! Nu har vi precis tagit en promenad och ätit frukost och är redo för poolhäng resten av dagen! Puss /A

Tyvärr så har jag bara internet i receptionen så bloggningen blir inte kanon denna veckan men ska göra mitt bästa.

Gårdagens outfit: shorts - Levis, topp - Chicy, flip flop - H&M

Gillar

Kommentarer

Stina
,
Hej, du har en jätte bra blogg & är sjukt fin, jag skulle bara vilja ställa en fråga angående samhäll på sanda, hur det är & vad du tycker om skolan 😊 skulle vara jättr tacksam ifall du kunde skriva ett inlägg om det 😊
alicebomberg
alicebomberg,
Hej!! Tack så jättemycket 😊 Jag tycker att linjen är bra och även skolan. Maten är bra och de flesta lärare är jag nöjd med! Det kan dock vara lite luddigt ibland, det är inte alltid man får vikarie osv så det kan vara mycket håltimmar då man inte har möjlighet till att få hjälp men det har ändå funkat ganska bra.
På gymnasiet krävs det ju dock att man har väldigt mycket motivation till att plugga, iallafall på samhällslinjen eftersom det är mycket inlämningar och uppgifter som ska göras. Man har även väldigt mycket eget ansvar!
Min motivation har inte varit alls bra och därför så har de här tre åren varit väldigt tuffa för mig, samtidigt som jag har en otrolig prestationsångest vilket har lett till att jag har mått psykiskt dåligt. Men det har inte varit på grund av SKOLAN eller själva linjen. Är nöjd med linjen då vi inte har haft så mycket prov utan mest inlämningar, jag hatar nämligen prov för kan inte plugga till prov, har däremot mycket enklare att skriva inlämningar!
Detta svar blev väldigt luddigt men jag hoppas du förstår vad jag menar 😊 Kram!!
nouw.com/alicebomberg