Fredag och sol

Hej finisar!! Förlåt för att jag inte bloggade något igår förutom det tidsinställda inlägget, hade ganska mycket fullt upp hela dagen. Hade inga roliga bilder att visa er heller och då är det så tråkigt att blogga... Mitt minne i mobilen börjar bli ganska dåligt med så kan inte alltid ta bilder när jag vill längre hehe.

Men iallafall! Jag försov mig på morgonen igår men var ändå på första lektionen och sen var det lite information om balen i skolan och efter det åkte jag direkt till gymmet. Körde rumpa, det var aslängesen jag körde det så det var faktiskt jättekul! Stod även på crossen i 45 minuter samtidigt som jag kollade på Unga Föräldrar som det kom ut en ny säsong utav igår!!!! Någon mer än jag som följer det? :)

När jag hade tränat klart så åkte jag hem och duschade håret osv sedan tillbaka till stan igen, Philip och Ebba plockade upp mig och så åkte vi till farfar och farmor. Köpte med mig en kebabsallad på vägen dit med som var såå god, har varit jättesugen på det det senaste<3 På kvällen gjorde jag inte så mycket, pratade med V en stund och tog det lugnt bara sedan somnade jag tidigt!

1/4 övningar jag körde på gymmet imorse / Sneak på dagens outfit

Idag är det freeeeedag och solen skiner, så himla underbart! Gick upp vid sex imorse ungefär för att åka och träna tillsammans med Ebba, eller vi åkte dit tillsammans sedan tränade vi var för sig haha. Jag körde biceps iallafall och efter att vi hade duschat osv så åkte vi till skolan. Har haft en lektion bara, sitter fortfarande kvar i skolan men väntar på att min syster ska ringa mig så har jag lite planer för oss innan jag börjar jobba ikväll! Stay tuned så hörs vi om några timmar, puss /A

Gillar

Kommentarer

Linn
,
När ska du göra en video där du svarar på frågestunden?
alicebomberg
alicebomberg,
Håller på 😊
nouw.com/alicebomberg