Fredagsnytt

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar,

Hoppas allt är bra med er. Igår kom vi hem från vår semester, vi åkte i nästan ett sträck hem från Åre vilket är ca 10 timmars bilfärd, vi stannade en gång i Gävle och käkade MAX bara. Skönt ändå, och skönt att vara hemma med tycker jag. Ska självklart visa bilder och skriva lite om semestern, men det gör jag i ett annat inlägg.

Idag är det fredag men eftersom det är semester så känns ju varje dag som lördag, vilket jag inte klagar på! Jag började dagen med ett konditionspass på gymmet, sen gick jag hem och käkade frulle och gjorde mig iordning och åkte sen in till stan för att äntligen fixa mina naglar.

Blev jättenöjd som vanligt. Vill ha dom så naturliga som möjligt men ändå lite längd. För er som bor i Jönköpings-området vill jag verkligen tipsa er om att gå till Tom på T Nails, han finns på Boka Direkt.

Vitt linne - HÄR. Svarta toppen är från Gina Tricot men hittar inte så den är nog slutsåld :(

Halsbanden - HÄR

Efter att jag fixat naglarna så åkte jag till A6 för att köpa nytt smink. Kan ju verkligen nada om smink haha men denna foundationen har jag använt så länge jag kan minnas och tycker den är bra! Mascara brukar jag fortfarande testa lite olika, har tills nu haft Telescopic och tycker den är svinbra. Dock var den slut på Kicks idag så fick bli en annan som ni ser på bilden :-)

Jag hittade även två nya halsband, ett linne och en topp, som ni ser här ovan. När jag kom hem från A6 så köpte jag sushi och satt och kollade Youtube. Nu ska jag och Johannes strax åka till mina föräldrar och käka middag och såklart berätta lite om semestern oså. Det blir mysigt.

Ha en fin fredagkväll, puss.

Gillar

Kommentarer