Fredagsträningen när den är som bäst

Hej finisar!! Idag är det äntligen fredag (om man ens kan säga så efter enbart två skoldagar haha?). Jag hade bara en svenskalektion som var mellan 10:50 och 11:45, direkt efter det så åkte jag till gymmet. Bytte om där innan jag drack en celsius och åt min absoluta favoritbar från questnutrition<3 Fick bra energi till mitt gympass, körde axlar, mage och 30 minuter på crosstrainern! Övningarna jag körde skriver jag här under bilderna för er som är intresserade.
När jag kom hem så duschade jag och åt kyckling och ris till lunch framför Modern Family. Jag har även rensat bilder i min mobil, har så sjukt många och väldigt många som är såå onödiga. Så det var behövligt, skönt att få det gjort för det är ju inte jättekul haha.
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med bilen så jag kan åka och hämta Elin på jobbet. Vi ska åka pulka så har laddat upp med en hög av massa varma kläder här hemma, är ju svinkallt ute! Håll tummarna för att vi inte dör i backen med hehe... Efter det så ska vi bara mysa hemma hos henne hela kvällen.

Tränade ju mellan ett och halv tre ungefär och det är så lugnt och skönt vid den tiden på gymmet på fredagar. Älskar att träna då! Hatar när det är HELT tomt för det känns så ensamt då haha, plus att man vill ha lite att kolla på ;) Men idag var det perfekt med folk, allt jag skulle använda var ledigt med! Här har ni iallafall hela passet:

Militärpress 10x3
Side raise med hantlar - drop set
Side raise i cable 8x3
Traps med viktplatta 10x3

Plankan 20sek X3 på alla sidor
Sidolyft med viktplatta 20x3

Gillar

Kommentarer

anonym
,
Kan inte du göra ett inlägg om vad du äter under en dag normalt??:)