Gårdagen

Igår vaknade jag hos Kajsa runt elva ungefär och vi låg och drog oss i en timma ungefär, så himla skönt!! Jag åkte till Hemmakväll direkt och köpte chips, dipp osv till kvällen sedan åkte jag till A6 en snabbis också för att köpa nya lösögonfransar! Åkte sedan hem och duschade håret, rakade benen och smörjde in mig med BUS. Städade sedan hemma lite och vid sex åkte jag till Coop för att fixa lite jag glömt på HK haha!!
Vid halv sju mötte jag Wendela på Alcamo och vi köpte med oss sallad hem till mig sedan kom Ida, Linn och Sophie till mig också. Vi förfestade innan det var dags för Studentfest på Sliver, som vanligt så var vi på Solsidan innan också!! Det blev en jättelyckad kväll och jag var hemma redan vid två, ganska skönt faktiskt.
Vaknade vid elva idag och mådde inte asbra haha, jätteont i huvudet har jag haft i stort sett hela dagen... Men det släppte nu så ska strax gå iväg till gymmet! Har bara kollat serier och sovit till och från idag, ätit MAX-mat också<3 Hörs efter träningen! Puss

Jag och Sophie<3

Jag och Wendela<3

Gillar

Kommentarer