GÅRDAGEN SAMT DAGENS PLANER

​Detta goda åt jag igår när jag pluggade! Blev mer ätande än pluggande för kom knappt igång med talet haha men det var gott iallafall! Senare på kvällen vid tio så hämtade jag upp Emelie för vi hade inget att göra så vi åkte bil till nästan halv tolv och sen somnade jag vid halv ett en bra dag.
Blev inget fotande igår förresten, bilden som jag har som header nu fotade jag själv på morgonen och det är därför den är så himla suddig hehe... Men det hade varit svårt att fota för det blåste SOM FAN rent ut sagt och då blir inte håret snyggt så vi ska försöka ta det någon annan dag när det är bättre väder! Det var även på grund av det som dagens outfit inte kom upp men kan se om det blev någon annan bra bild av de som jag tog själv så kan jag lägga upp det senare, det jag har på mig idag kommer också att komma upp under dagen för fotade lite nyss (själv, så inte jättebra bilder det heller men bättre än ingenting antar jag).

Idag gick jag upp strax efter sju trots att jag inte börjat förrens halv elva, men Ebba skulle locka mitt hår innan skolan och hon började åtta så jag fick anpassa mig efter det. MÅSTE lära mig att locka själv haha och alla säger att det är lätt så får väl ta tag i det. ​Om ni vet någon video på Youtube där någon visar bra hur man göra fina lockar med en smal locktång får ni jättegärna tipsa mig!

Sitter just nu och dricker te och ska göra något litet att äta också innan jag ska fortsätta med mitt svenskatal en liten stund, fixade precis färdigt mig också då jag alltid gör det så fort jag vaknar då jag hatar att stressa på morgonen. Usch, värsta jag vet! Sedan kommer Victoria om en timma ungefär och så tar vi bilen till skolan, så skönt<3 Jag har inte åkt buss en enda gång sen jag tog körkort förutom i fredags när Emelie och jag skulle ner på marknaden men det är väl en självklarhet då det går snabbare med tanke på parkeringar osv såna dagar...

Nu ska jag iallafall plugga lite till innan det är skola till 3-4-tiden! Förhoppningsvis får vi tjejer åka tidigare för vi ska kolla Bäckadals bal som bland annat våran fina Linn ska gå<3 Längtar!! Ni får ha en bra torsdag, håll ut en dag till till helg (för de som går i skolan iallafall) och en vecka kvar till sommarlovet och även studenten för vissa! PUSS /A

Gillar

Kommentarer