GÅRDAGEN/LÅNGFREDAGEN

Förlåt för att jag inte har bloggat något!! Men har varken haft tid eller orkat, här har ni iallafall en liten summering av min fredag, puss!

BRUNCH
Började min fredag med att gratta min bästis Victoria som fyllde 18 vilket är sjukt!! Vi åt brunch hemma hos henne med hennes syster och mamma. Vi gjorde smoothie samt scones som vi åt tillsammans med jordgubbar och massa annat gott! Blev PROPPmätt verkligen men det var det helt klart värt

Var där till halv ett ungefär innan jag gick till solariet för att sola i tjugo minuter vilket var jätteskönt! Sen gick jag hem och tog en powernap och åt lite lunch innan jag övningskörde till Matilda i Tenhult där även Wendela var.

18-ÅRSFEST
Vi tre tjejer började göra oss iordning för Linas 18-årsfest sedan vid halv fem ungefär gick vi bort till henne vilket var det jobbigaste ever med tunga väskor hahaha. Men vi kom fram till slut iallafall!! Strax efter halv sex kom resten av tjejerna och då åt vi massa god mat som Lina, Emma och Amanda hade fixat! Det var plockmat så det fanns köttfärspaj, kex med ostar och vindruvor, pizzabullar, skagenröra inrullad o gott bröd och annat. Det var supergott verkligen och jättetrevligt att sitta och äta och umgås vi tolv tjejer!

Några timmar senare kom alla boys och då bjöds det på tårta samt att Emma hade fixat en tipspromenad som innehöll frågor om Lina. Det var roligt att det var lite annat än bara en fest liksom då man kommer dit för att dricka, igår umgicks vi lite mer allihopa och jag hade jättetrevligt och roligt!

Wendela och jag ♡

Idag vaknade jag vid tolv, åt lite bananpannkakor, kollade på en halv film med mamma och sen gick jag och la mig igen och vaknade inte förrens sex ikväll. Nu har jag ätit jättegod middag med pappa och Ebba och ska nog bara ta det lugn resten av kvällen. Skulle träffat Emelie egentligen men har fortfarande väldigt ont i huvudet så stannar nog hemma och vilar i soffan bara istället. Får hoppas att morgondagen och resten av lovet är lite mer produktivt haha!
Hoppad att ni fick en lika bra start (eller kanske avslut om ni redan varit lediga en vecka?) på ertlov som jag! Puss /A

Gillar

Kommentarer