Gårdagens mellis

Godmorgon hjärtan<3

Gud vad skönt att vakna av sig själv! Har alarm på nio idag egentligen men sover i nya huset och har inte hunnit få in någon rullgardin än, så trots att jag sover med ögonbindel så vaknade jag vid halv åtta. Längesen jag vaknade av mig själv och tycker det är så himla skönt. Emelie ligger jämte mig men hon sover fortfarande så jag tänkte passa på att blogga lite.

Igår efter skolan så åkte jag till huset för att lämna lite grejer och så åt jag även mellanmål här. Det blev en nocco och en PRO-pud vanilj. Efter det så åkte jag direkt till jobbet, jag jobbade från halv sex till halv tolv ungefär. Hämtade sedan Emelie och så köpte vi med oss pommes hem från MAX som vi åt i huset när vi kom hit.

Jag ska alldeles strax sminka mig och sedan ska jag och E åka ner till Ica i Kaxholmen och köpa lite frukost för vårt kylskåp är ganska tomt här än sålänge. Sedan ska vi hem och äta innan vi åker till skolan. När jag slutar vid halv två ska jag till stan med Ebba och i eftermiddag/ikväll ska vi på middag hos mina kusiner. Ska bli skönt att vara ledig från jobb faktiskt och umgås med familjen lite.

Nu ska jag stiga upp ur sängen och sminka mig. Kommer försöka fixa lite tidsinställda blogginlägg under dagen som ni kan läsa i helgen. Puss /A

Gillar

Kommentarer