Gårdagens pannkakslunch med E

​Igår efter att jag skrev DETTA inlägget så åkte jag och Ebba hem, först tog vi det lite lugnt och sedan fotade vi gårdagens outfit samt mina nya plagg jag fått hem från Nelly (inlägget kommer upp senare ikväll) och en av de bilderna blev även en ny header till mig, finally! Så himla skönt att ha en ny nu för det var verkligen på tiden. Vad tycker ni om den? :)

Efter att vi fotat så gjorde jag pannkakor samtidigt som jag spelade in frågestunden hihi, HOPPAS jag kan lägga upp den idag men det är tyvärr tveksamt... Ska försöka iallafall men eftersom att jag inte är så bra på att klippa videos osv så gör min syster allt sånt åt mig och det är inte säkert att hon hinner göra färdigt den imorgon. Men som sagt, jag hoppas iallafall det!

När vi spelat in del 1 av frågestunden då så åt vi pannkakor med hallonsylt, glass, grädde och blåbärssylt. Åååh alltså saknar det redan!!! SÅ längesen jag åt vanliga pannkakor så det var verkligen dröm. Vi båda var jättetrötta efter det så vi la oss i min säng och mös, fixade med videon osv, sedan sov jag en halvtimma innan jag skulle till jobbet och så jobbade jag från klockan 18 till 22. Så det var min fredag helt enkelt. Är väldigt nöjd med den faktiskt!!

Gillar