Gårkvällen från Snapchat

När vi kom hem från Göteborg igår så köpte jag och pappa pizza och så kollade vi film i soffan sen somnade jag jämte honom, så mysigt!! Blir aldrig för gammal för det<3 Runt sju på kvällen kom Anders och hämtade mig så åkte vi till Ica Maxi och köpte massa gotte till hela gänget sen åkte vi till Dennis en sväng och sedan vidare till Philips jobb. Vi var där hela kvällen för de höll på med husvagnen som de köpt haha! Jag mös med Philips systers chihuahua hela kvällen, och så drack vi lite med!

Vi åkte därifrån runt elva ungefär men det hände en liten incident påväg hem till Dennis så vi fick vänta en liten stund på bärgningsbilen haha... Det gjorde inte mig något dock med det sällskapet ;) Vi var iallafall hemma hos Dennis ett tag innan vi drog ut på krogen vid ett, vi drog hem vid två igen då det stängde men den timman + hela kvällen (!!!) var SÅ rolig!! Promenaden hem från krogen var minst lika rolig som tiden vi var på Sliver haha!

Vi efterfestade när vi kom hem sen somnade vi runt fyra imorse så jag är lagom seg idag... Blir en söndag med gänget idag igen, precis som det brukar vara! Gillar gillar<3 Imorgon börjar jag jobba, men bara tre dagar innan jag är ledig över midsommar så klagar absolut inte!

Gillar