Get to know me

Födelsedag? 9e maj
Ålder? 18 år
Stjärntecken? Oxe
Singel/förhållande? Singel
Yrke? Börjar snart trean på gymnasiet men har sedan en månad tillbaka ungefär jobbat på Hemmakväll och kommer fortsätta att jobba där även i höst!
Längd? 175cm ungefär
Ögonfärg? Blå
Piercing? Två i höger örsnibb och en i vänstra, hade uppe i "broskdelen" med eller vad man ska säga i örat innan, men kunde inte sova på det örat ens efter ett år så tog ut det för tröttnade liksom haha... Vill kanske skaffa smiley och 2-3 till i öronen!
Tatueringar? Kan äntligen svara JA på denna frågan, har en diamant bakom örat som jag gjorde på Rhodos! Har några stycken till som jag är nästan helt 100 på att jag ska göra, men väntar någon månad till så jag är 110% säker
Favoritfilm? Ooooj tycker det finns massa bra filmer verkligen! Älskar Endless Love, Love and other drugs och många utav Nicholas Sparks filmer.
Favoritserie? Greys Anatomy kommer föralltid att vara min största favorit nummer ETT, men älskar också One Tree Hill och nu även Gossip Girl!
Favoritlåt? Hatar denna frågan haha för har såå himla många men några exempel är Nothing stays the same, Fix you, The Funeral, Ah yeah so what och Open Wide. Klicka på låtarna för att lyssna!
Favoritaffär? BIK BOK lätt!!
Favorittidning? Älskar inredningstidningar så PLAZA interiör och H&M Home är två favoriter.
Favoritskor? Mina Johnny Bulls och mina tofflor haha
Favoritplats? Gymmet, New York, stranden och en fin restaurang (helst på Piren) med massa härliga vänner en sen och fin sommarkväll.
Vart befinner du dig om 10 år? Om 10 år är jag 28 och förhoppningsvis bor jag i antingen Stockholm eller Göteborg med min man och våra två barn i en snygg villa med fin trädgård. Jag jobbar med något jag älskar och tjänar mycket pengar på och tycker därför oftast bara det är roligt att åka till jobbet, i något utav våra grymt snygga bilar såklart! ;)
Känsla just nu? Både glad och ledsen. Glad för att jag har ett jobb (!!) jag gillar när jag överhuvudtaget bara har velat ha ett jobb så länge, är även glad för att jag har haft ett bra sommarlov. Är ledsen för att tiden går så fort. De här två gymnasieåren har susat förbi, vill inte ens veta hur fort trean kommer gå... Det känns skönt såklart men också lite sorgligt!

Listan är tagen ifrån denna tjejens blogg!

Gillar