Godnatt från mig!

Heeej på er!!

Förlåt för att jag inte skrev något igår men kände inte riktigt att jag hann det faktiskt, trots att jag var ledig... Alltid när jag har en helt ledig dag så vill jag försöka hinna med så mycket som möjligt så först var jag på gymmet ganska tidigt för att träna och sola, blev lite konstig tidsplanering under hela dagen dock då jag fick flytta på min franstid bland annat... Men det löste sig ändå! Jag solade drygt 20 minuter och sedan sprang jag på löpbandet i 40 minuter innan jag hoppade in i duschen och åt lunch!

På kvällen åkte jag till Bankeryd och fixade mina fransar och så var jag även på 5 sinnen och gjorde en behandling men mer om det i nästa inlägg som kommer upp om en liten stund. Spenderade lite tid med Moa med, vi kollade serier, käkade libanesiskt och tog en powernap och så träffade jag även Elina en snabbis på gymmet vilket var såå längesen så det var jättekul verkligen!

Idag har jag jobbat kvart i ett till kvart över nio men innan det så tränade jag! Om jag glömt nämna det så har jag köpt en hel del PT-timmar av en jätteduktig kollega så vi kommer att köra tillsammans varje torsdag-morgon nu. Sedan köpte jag lunch som jag åt på jobbet och så var jag på Campus (ett annat Nordic Wellness-gym) en snabbis och presenterade mig och fick en lite genomgång för ska jobba där några timmar i helgen!

Nu ska jag gå och lägga mig för är dödstrött verkligen. Imorgon blir det jobb hela dagen, likadant på lördag och söndag! Men klagar inte för cash is king, eller hur? 😉

Gillar

Kommentarer