Good morning

Godmorgon på er! Hoppas att ni har sovit gott och att ni har fått en bra start på dagen.

Idag ringde mitt alarm klockan åtta för jag skulle egentligen vara hos Emelie vid nio, vi skulle sy upp våra jobbarbyxor och sedan fixa lite grejer på A6. Men hon smsade och skrev att hon ville sova mer så vi struntade i A6! Jag gick upp ändå dock och sminkade mig osv innan jag åt frukost.

Nu har jag tagit lite bilder med för ville instagramma haha (blev samma bild som i detta inlägget) och även städat mitt rum lite. Plockade iordning lite saker som låg på golvet och så bara men tänkte köra ett rejält röj imorgon eller på fredag. Jag måste damma, dammsuga, moppa, städa i min garderob, i byrån och även i min sminklåda för det ligger så mycket annan skit där som inte ska vara där egentligen...

Men nu ska jag strax åka till Em, vi tänkte ändå försöka sy upp våra byxor haha och sedan vid 12 så ska vi till hennes farmor och äta lunch innan jobbet. Låter som en mysig onsdag<3 Sista jobbdagen innan helg också!!! Om jag inte får jobba tors-lör för skrev upp mig som tillgänglig då nämligen men det märker vi!

Nästa vecka börjar min 6-veckors heltidsperiod, blir roligt faktiskt! Men nu ska jag packa ihop mina grejer och sedan åka. Ha en superbra dag, puss /A

Skööönaste trosorna<3 Förutom att de nästan är FÖR mjuka så de åker upp så lätt haha... Men älskar dem ändå! Funderar på att köpa bhn också och även det svarta setet, någon som har en CK-bh? Är det något ni rekommenderar? :)

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Bh-n är så sjukt skön! Lever typ i min när jag är hemma
alicebomberg
alicebomberg,
Åh tack för du kommenterade! Kramis
nouw.com/alicebomberg
Hannah
,
Hur fixar du dina ögonbryn? Kan du inte göra en video eller bara ett inlägg. Superfina, har oxkså blonda men hittar inga produkter som passar mina så bra..
Förresten hur är storlekarna i trosorna? Har ganska lik din kroppsform så vilkenn storlek har du?
Matilda
,
Hur är det att jobba på Ikea? Hur kan en arbetsdag se ut och vad får du göra?😘
FYFAN
,
VILKEN KROPP!