Good morning Monday

Godmorgon på er!!

Usch vad trött jag var idag... Men det är väl inte så konstigt eftersom att jag bara sovit cirka 5 timmar de senaste nätterna. Jag och Elina gick iallafall upp strax efter halv åtta och gjorde oss iordning. Eller jag tog på mig kläder, packade träningskläder och åt kladdkaka till frukost bara haha... Vi åkte hemifrån halv nio och då skjutsade jag först henne till jobbet innan jag åkte till kiropraktorn. Idag knäckte han bara min rygg (vilket han kommer göra varje vecka i ett par veckor framåt) så det tog inte mer än 5 minuter.

Jag åkte då direkt till gymmet och solade i en kvart innan jag körde en timma kondition. Det blev först 20 minuters powerwalk på löpbandet och sedan 40 minuters cykling!

Blev ingen styrka idag för jag och Elina bokade nämligen crossfit-passet ikväll vid 19:30! Har varit inne och kollat hur dagens WOD ser ut och det kommer bli sjuukt jobbigt, ni har den här nedan:

Nu har jag iallafall tränat klart och tänkte åka hem och städa lite sedan antingen lägga mig ute i solen eller i soffan, får se vad det blir! Är sugen på att bädda ner mig framför Sons of Anarchy :)

Vad gör ni idag? Hoppas ni får en kanonbra måndag! Puss /A

Gillar

Kommentarer