Grattis på födelsedagen Sverige

Ja igår var det ju vårt fina lands nationaldag! Och tyvärr så var jag bakfull så jag sov bort halva dagen, får alltid lite smått ångest då. Men hade det jätteroligt i onsdags iallafall, jag och Ina var på NEO och käkade pasta och tog några glas vin i kvällssolen vilket kändes helt underbart. Vilket väder Jönköping bjussar på, så himla härligt! Senare på kvällen kom frugan och några fler av våra kollegor och så drog vi vidare till Piren där vi var tills de stängde. Efter letande av lite nattamat osv så var jag inte hemma förrens tidigt på morgonen, och det var sån jäkla fin soluppgång när jag gick hem. Underbart <3

Snäckhalsbandet är från Gina Tricot och det andra halsbandet och armbandet är från Safira. Linnet är också från Gina Tricot och till detta hade jag mina Fila-skor och min svarta jeanskjol :-)

När vi gått upp igår iallafall så bestämde vi oss för att åka till Gränna Hamn och käka lite mat och ta en glass. Så först blev det varsin oxfiléplanka på Pir Kro och sedan en stoooor fet glass efteråt, fasen så gott det var! Men varmt som tusan, vi satt i hamnen och kollade på båtarna och bara pratade och mös. Det var faktiskt en hel del som redan badade i Vättern också :-)

Idag är det jobb igen och sedan direkt ska jag till Stockholm med Johannes syster och han kusin, så vi ska ha en tjejhelg med shopping, god mat och vin. Kommer bli jättemysigt!

Gillar