GYMPASSET FRÅN HIMMELEN (!!!)

Jaa jag gymmade faktiskt i luvtröja idag och till min förvåning så var det SJUKT gött. Trivs inte jättebra i tighta träningslinnen så ville prova detta. Jättesvettig blev jag såklart men det ska man ju bli när man tränar så! Hihi


Alltså är så glad just nu!!!!! Efter att jag käkat med tjejerna runt fyra så var jag på gymmet, drack min celsius, laddade upp med musik, kollade instagram oså till halv fem ungefär innan jag började träna. Jag var trött men ändå otroligt taggad och hade längtat till passet faktiskt (det är inte ofta det händer när jag ska köra ben haha). Körde ben, rumpa och mage och såhär såg passet ut:

Squats i smith + utfallssteg superset 10x3
Liggande bencurl 10x3
Sittande bencurl 10x3
Kick back + side kick i cable 15x3
Benspark 10x3
Sittande vadpress 20x4 + små små "pushar/lyft" i slutet av varje set (mina vader krampade verkligen ef
teråt!!!)

Stående sidolyft med viktplatta 10x4
Plan
kan 30x3

Gympasset gick sjukt bra och jag tyckte det var sååå himla kul att jag bara ville köra mer och mer övningar!! Men jag var ändå ganska nöjd och visste att jag skulle hem och plugga efteråt så jag ställde mig på crosstrainern. Jag hade inget mål, hade bara tänkt i förmiddags att "beroende på hur slut jag är i benen efter benpasset så kanske jag kör lite cross" men det blev 1000 kalorier idag med!! Och trots att det tog 77 minuter, som är min sämsta tid, så var jag faktiskt jättenöjd efteråt och skriver detta med ett leende på läpparna då hela träningen gick otroligt bra och var otroligt rolig. Brukar tycka det är så tråkigt att köra mage och trodde inte jag skulle palla/vilja (haha..) det idag men även det körde jag lite. Stretchade gjorde jag med bara för jag var så fylld av energi och endorfiner efteråt (vet att det är jätteviktigt att göra det men orkar sällan och glömmer ofta det...)
Fler såna här gympass TACK ♡♡
Träffade även My så vi stod och pratade den första halvtimman på crossen så den tiden bara flög förbi vilket var otroligt skönt, och trevligt som alltid att träffa henne!
Nu har jag precis duschat och ätit (var på gymmet i fyra timmar hehe) och ska plugga lite teori innan jag kommer somna som en stock! Imorgon ska jag gymma och plugga och försöka att äntligen ta tag i att städa mitt rum.
Hoppas att ni har haft en kanondag så hörs vi mer imorgon! Puss /A

Gillar

Kommentarer

lam
,
Kan du skriva ett inlägg om vilka bloggar du läser?
astridmjornebrant,
Hur menar du när du skriver? Att du kör 10kg och 3 reps eller 10 reps på 3 set (och inte skriver ut någon vikt)? Keep up that work!
astrid.devote.se