Hallonvatten

Hej finisar<3 Hu mår ni efter helgen? Jag är inte ett dugg redo för en ny vecka... Är så sjukt trött verkligen och har haft extrem spänningshuvudvärk till och från under hela dagen. Hoppas att den släpper över natten så jag är piggare imorgon.

Idag hade jag skola från åtta till halv tre, åkte hem direkt och laddade mobilen lite bara innan jag mötte farfar på stan för en fika. Det var jättemysigt att spendera lite tid själv med honom!! Vi gick lite i affärer efteråt med och småpratade<3 När jag kom hem så vände jag i princip bara och åkte direkt till vårt hus för att mäta lite i mitt rum så att kan jag planera lite vad jag ska köpa för möbler osv! Nu är jag hemma igen och har precis ätit middag med mamma och pappa. Om bara några minuter så kommer Ebba hem och då åker vi direkt till Philip för att plugga där hela kvällen. Vi ska nog köpa med oss något gotte också, vet inte riktigt vad jag är sugen på dock... Allt och inget haha!

Sitter och pluggar lite i väntan på Ebba och dricker hallonvatten, ett tips till er som vill krydda ert vatten lite haha ;) Sugrören är från Lagerhaus om någon undrar!

Gillar

Kommentarer