Halvvägs genom veckan

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Idag är det redan onsdag igen och vi är halvvägs in i veckan, känns alltid lika skönt! Har kommit igång sjukt bra med träningen vilket gör att jag mår så mycket bättre och blir piggare och gladare. Har dessutom kommit igång med min morgonträning igen så klockan ringer vid 05 varje morgon och då drar jag och tränar innan jobbet. Vissa dagar (de flesta hehe) vill jag verkligen bara stänga av klockan och ligga kvar i sängen, men då måste jag ändå gå upp vid 06 och den timman tjänar jag ingenting på att bara ligga och sova då jag somnar runt kl 22 varje kväll. Däremot är en timma på eftermiddagen väldigt värdefull, så tycker det är väldigt skönt att alltid ha träningen gjord när man slutar jobbet. Då kan jag åka hem och laga mat och umgås med J <3

I måndags innan jobbet körde jag rygg och det känns verkligen för jäklar vilken träningsvärk jag har haha! Men ryggen är verkligen en muskelgrupp jag behöver stärka upp, dels har jag ont i den och sen har jag tappat så mycket muskler där för verkligen slarvat me ryggträningen det senaste tyvärr. På eftermiddagen skulle J förnya sitt gymkort så jag följde med och gick lite på bandet och körde några snabba magövningar! Igår morse blev det biceps och triceps och imorse körde jag mage, kondition och vader. Och nu är vi halvvägs genom veckan. Skönt!

Ikväll ska jag inte göra något speciellt alls, bara ta det lugnt. Ha en fortsatt fin vecka.

Gårdagens frukost blev naturell kvarg med hallon och en BCAA-dricka från Proteinbolaget, päronsmaken är så j*vla god! Om ni går in på min Instagram (@alicebomberg) så har ni en rabattkod där!

Puss på er!

Gillar

Kommentarer