Hamsterhjulet

Har typ tagit hamsterhjulet till en helt ny nivå haha, for real!! Var i skolan idag halv elva till tre, åkte hem och bytte om lite snabbt och lämnade skoldatorn osv. Sedan fikade jag på stan med Ebba, farfar och farmor. Så himla mysigt!!
Började sedan jobba vid sex och är nu hemkommen för en stund sen, har ätit lite mellis och tänkte krypa ner i sängen. Det är nog sista natten i lägenheten nu, imorgon är det äntligen flytt på RIKTIGT som gäller.

Innan dess är det dock skola till halv fyra, sedan plugg och så jobb till elva på kvällen. SÅ gött med cash verkligen men ska bli skönt att vara ledig på torsdag, njuta av att det är lov (som vi får då), umgås med familjen, äta middag hos kusinerna och fixa lite i nya rummet. Det ska bli så skönt! Men längtar tills jag ska jobba imorgon igen. Trivs SÅ bra på mitt nya jobb, det är så kul!

Nu måste jag dock sova, sömn har tyvärr inte varit min prio ett det senaste. Inte så bra såklart men så blir det ibland. Jag klarar mig ändå, får ta igen det senare. Puss!

FÖRRESTEN! Många kanske tror att jag har glömt bort frågestunden. Men som ni märker är mitt liv lite kaosartat just nu haha och har grejer både i lägenheten och i huset och det finns inget bra ställe att filma på (ska ju som sagt svara på frågorna i en video). Men när vi har gjort oss ordentligt hemmastadda i huset LOVAR jag att svara på den.
Är det något ni fortfarande undrar är det såklart bara att fråga, svaren får ni så fort som möjligt. Lovar<3

Gillar

Kommentarer

anonym&#60;33
,
Hur är du som person?
Hur ofta plattar/lockar/fönar du ditt hår?
Hur ofta äter du onyttigheter?
alicebomberg
alicebomberg,
Tack för frågorna!! Kram<3
nouw.com/alicebomberg