Hektisk måndag

Äntligen ligger jag i sängen efter en riktigt lång dag<3 slutade tidigare, åkte hem och åt mellis innan jag hämtade Ebba och Weber i skolan. Vi åkte till City Gross och hämtade ut matlåda från VV sedan skjutsade jag hem Weber innan jag och Ebba var hemma igen. Efter det så gick jag till stan och köpte en ny parfym (bild kommer senare i veckan) som jag är helt kääär i!! Efter det så åkte jag och familjen till min kusin vid sex för att fira hennes 4-årsdag, gud vad hon växer plutten<3 Sedan var vi hemma lite innan åtta och då bytte jag bara om snabbt innan jag gick till gymmet, jag körde axlar och mage och det gick suuuperbra!
Ikväll har jag duschat håret, ätit gröt i soffan med mamma och pappa samt packat. Åker nämligen till Stockholm med klassen imorgon plus den andra samhällsklassen! Vet inte om jag har nämnt det? Vi ska in på riksdagen, tele2arena och massa sånt. Sen sover vi över en natt på ett vandrarhem också! Det ska bli roligt faktiskt. Alltid lika skönt att bryta av från hamsterhjulet lite. Nu tänkte jag SOVA för ska upp suuuupertidigt imorgon.
Blir nog ingen mer bloggning förrens på torsdag, om inte min syster ville gästblogga men det märker ni isåfall! Puuusss /A

Gillar

Kommentarer

emma.palm
,
Var har du köpt träningslinnet?? Supersnyggt verkligen!