Helg

Det är helg<3333 Har haft en skön eftermiddag och kväll! Var och handlade med sis och när jag kom hem så provade jag mina två klänningar som äntligen kommit som jag beställde i måndags! Älskar båda, särskilt den svarta, den bruna (tighta) vet jag dock inte om jag ska behålla för den var väldigt kort... Känner mig inte alls bekväm i det och tycker inte det är speciellt snyggt heller, men ska fundera tills imorgon för ÄLSKAR själva klänningen! Så vi får se helt enkelt.
Ikväll har jag ätit tacos med Ebba, Oliver och pappa, innan det sov jag en timma också vilket var så skönt. Har varit så sjukt trött idag... Ikväll har jag pluggat och slappat bara, ska kolla på Hitta Nemo nu tänkte jag! Försökte även blogga men vårt internet är sååå dåligt här hemma så just nu bloggar jag från mobilen med internetdelning från pappa... Tänkte annars ha lagt upp bilderna från Stockholm men det blir nog nästa vecka någon gång. Nu blir det filmmys, puss /A

Är ni sugna på att beställa någon av dom? Klänningarna finns på Nelly.com, länkade dom på bloggen i måndags typ så kolla i arkivet!

Gillar

Kommentarer

hej.123
,
Fast den bruna satt verkligen skitsnyggt på dig !!