Helgen

Godmorgon!
Har ni haft en bra helg? Min helg och semester har varit superbra. Idag är första jobbdagen efter semestern och jag måste säga att jag faktiskt är redo för att jobba igen. Det trodde man ju inte haha, men så är det iallafall och det är ju jätteskönt, väldigt nöjd med semestern helt enkelt :-)

T-Shirt från BIK BOK / Jeans från Gina Tricot

Helgen spenderades mestadels med syrran och Johannes. I fredags kväll när jag kom hem från Stockholm så låg jag i soffan ett par timmar innan jag gick och la mig. I lördags blev det lite sovmorgon, och sen åkte jag och Johannes och hämtade min syrra och drog till Vättern och solade. Äntligen lite bra väder! På eftermiddagen var vi hemma ett par timmar och tog det lugnt och på kvällen åkte vi till min syrra och hennes kille igen. Vi grillade och spelade kort och käkade godis, bara mös och hade det trevligt helt enkelt, och gosade med vovvarna såklart.
Igår var det söndag och då var jag och Johannes hemma mestadels, var på gymmet en snabbis och körde kondition och lite armar. På kvällen kollade vi på Maskineriet (helt ok serie men ingen jag skulle se igen tror jag) och käkade glass och frukt. Så mysigt avslut på semestern och helgen<3

Nu är det måndag och jag har börjat veckan på gymmet och ska göra mig redo för jobbet. Ha en fin måndag!

Gillar

Kommentarer