hemmagjord pizza

Alltså huuur gott ser inte detta ut?! Det var SUPERgott, och inte nog med det, det är så himla smidigt med! Jag köper alltid färdig pizzadeg när vi gör hemmagjord pizza och då är den ihoprullad med bakplåtspapper så rullar men bara ut den på en plåt och häller på tomatsåsen som också finns i det här lilla pizza-kitet! Något ni måste testa om ni inte gjort det :) Toppa med vad ni vill! Vi la på skinka, ananas, tomat och röd lök och så riven ost ovanpå sedan pizzakrydda också. Bästa av allt är att vi käkade en fjärdedel var av hela pizzan så nu fick vi matlåda tills imorgon också<3<3!!

Förutom att käka pizza och mysa framför TVn har vi idag även hämtat våran vardagsrumslampa och sänggavel på MIO. Jag tänkte jag skulle visa bilder någon dag men vill egentligen vara färdig med allt först och det saknas fortfarande gardiner och lite tavlor i sovrummet, men ni kanske kan få se en sneak peak i helgen iallafall :)

Nu ska vi soooova och imorgon när vi vaknar är det veckans bästa dag (efter lördag) och förhoppningsvis ska jag träffa Filippa efter jobbet<3 Puss /A

Gillar