Hockey

I onsdags kväll åkte jag, Ebba och Philip till Ville. Vi köpte med oss sallad från Prima och sen låg vi bara och kollade på TV hela kvällen. Fick sedan skjuts hem utav Philip runt tio och somnade ganska snabbt när jag kom hem.

Igår hade jag två lektioner varav en bestod utav en gruppredovisning på kommunikationen, det gick ganska bra faktiskt. Skönt att ha det gjort nu iallafall! Efter skolan så åkte jag till gymmet med Ebba, vi körde mage och en halvtimma på crossen. Efter det så gick jag hem och duschade och käkade lax och ris och sedan fixade jag mig innan jag och Emelie åkte på hockey, det var en jätterolig match. HV spelade mot Frölunda och vann med 5-3! Åkte sedan hem och somnade direkt.

Är ganska trött idag men har bockat av en lektion av tre, det återstår tal på svenskan och sedan entreprenörskap. Tror jag åker och tränar efter skolan men vi får se hur trött jag är för har sovit sjukt dåligt denna veckan... Har inga planer bestämda för ikväll än men något ska jag förmodligen hitta på! Ha en bra fredag, puss /A

Gillar

Kommentarer