Jag behöver eran hjälp!!

I februari ska jag och Emma till Thailand och ingen av oss har varit där innan. Vi tycker därför det är jättesvårt att veta var man ska bo osv så jag skulle behöva lite hjälp från er som kanske varit där innan och känner till områdena lite!

Vår tanke är att flyga från Köpenhamn eller Stockholm till Koh Lanta eller Krabi eller liknande då vi först vill bo på ett hotell där nära stranden i 8 nätter eller något sånt, sedan bo i en Bungalow på en lugn, helst "egen" strand i ungefär 2 nätter. Vi tänkte sedan flyga upp till Bangkok och bo mitt inne i centrum de sista 3-4 nätterna för att se staden, shoppa osv.

Vi tänkte gå till en resebyrå någon dag och fråga om hjälp men jag skulle gärna vilja höra era tips också om ni har några! Kanske om det är något ställe man ska undvika, något man måste göra när man är i Thailand och kanske även hur mycket pengar man ska ha med sig till mat osv? Vi vill att frukost ska ingå hela resan men tänker äta både lunch och middag på andra ställen. Vi tänker väl festa någon kväll och så vill vi även snorkla!

Hit me med era bästa Thailands-tips!! PUSS

Gillar

Kommentarer

Therese
,
Thailand är helt underbart! Skulle råda er att inte bo mitt inne i en stad, utan lite utanför och hellre ta tuktuk in på kvällarna. Lite lugnare utanför städerna samt att stränderna är 10 gånger finare! Ska ni ta taxi så ta alltid med taxameter & inte fastpris, dem lurar alla turister med fastpris! Hoppas ni har det underbart där!
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så mycket!!<3
nouw.com/alicebomberg
Thekla
,
Gå och kolla in Frida Wimans blogg. Hon reste runt i Asien och bland annat i Thailand och skrev många inlägg om allt som har med mat och boende att göra 😊
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så mycket!! <3
nouw.com/alicebomberg