Jag fick bästa staten på 2017!!!

Hej på er finisar! Hoppas allt är bra med er :)

Med mig är det superbra! Kom hem från mitt första jobbpass efter semestern för drygt en timma sen. Det kändes både bra och dåligt att vara tillbaka på jobbet igen. Eller inte dåligt kanske men lite segt såklart, och så var jag ju lite ringrostig med haha! Men det gick bra och det var jättekul att träffa mina underbara jobbarkompisar igen<3

Jag jobbade fem till nio ungefär och gissa vad jag gjorde innan det?!?! Hämtade min nya mobil!!! Efter mer än TRE månaders väntan så fick jag hem brevet igår att den fanns att hämta ut så direkt när ica öppnade imorse åkte jag dit för att hämta den. Blev såå glad verkligen haha ni ana inte! Tog sönder min mobil IGEN i lördags kväll efter lite shots hehe (därav inget bloggade) så den kom verkligen så himla lägligt, tror ingen är gladare än mig just nu. Väntat såå länge på den och ringt kundtjänst över fem gånger på grund av förseningen men nu har jag den finally<3!!

Förutom att jag hämtade ut den idag så var jag på en konsultation (om vad får ni veta senare i veckan) och så fixade jag äntligen mina naglar igen. Provade lite mer vågade naglar idag istället för de vanliga jag alltid brukar ha. Blev faktiskt riktigt nöjd!

Nu ska jag fixa några tidsinställda inlägg innan jag kryper ner under täcket och somnar. Hoppas att ni har haft en bra måndag, puss /A

Här ser ni en bild på mina sjukt snygga naglar jag gjorde på Modern Nails idag! Och även mitt favorit-läppstift (mitt enda läppstift faktiskt) som är från YSL! :)

Gillar

Kommentarer

veendelala
veendelala,
Åh älskar det YSL läppstiftet 😀💄
nouw.com/veendelala
alicebomberg
alicebomberg,
ja det är ju så fint 😘😍
nouw.com/alicebomberg