Jag har gått på mammaledighet!

Uppdateringen här har ju absolut inte varit den bästa men det är vi ju vana vid vid det här laget. Trodde jag skulle blogga en gång i veckan iallafall om graviditeten men så blev det ju inte. Nu är jag iallafall mammaledig, är inne på 3e veckan till och med! Känslan när jag stämplade ut på jobbet för sista gången på läääänge var SÅ konstig, det kändes som att jag skulle på semester någon vecka och sen komma tillbaka, riktigt så är det ju inte haha. Nu har jag kommit in i "hemma"-livet lite, självklart blir det annorlunda sen med en bebis men just att vara hemma och inte gå till jobbet liksom. Hittills har tiden gått fort sen jag gick på ledighet. Jag har sovit ut och inte ställt klockan mer än någon enstaka gång till typ barnmorskebesök. Har träffat en kompis en hel del som också är mammaledig (dröm att vara mammaledig samtidigt som en kompis!), gått lite promenader, bakat en hel del och fyllt frysen med matlådor.

Nu börjar det bli lite (okej, VÄLDIGT*) segt att vänta på att bebis ska komma. Men tills dess så försöker jag ändå njuta av sista tiden som gravid, för denna gången iallafall, men man vet ju aldrig om jag kommer få gå igenom detta igen. Jag känner en stor tacksamhet till att få vara gravid och att jag har haft en så pass bra graviditet! Jag försöker även njuta lite extra av ensamtiden med Johannes och Toulouse!

De sista veckorna av graviditeten kommer jag förresten skriva om också, främst för att det är kul för min egna del att gå tillbaka och läsa i bloggen :-)

Gillar