JAG HAR SEMESTER!

Jag och Johannes är just nu på en sån jävla bra roadtrip (mer om den i ett annat inlägg). Vi har ett par timmar kvar innan nästa stopp så tänkte passa på att visa er hur jag invigde min semester.

Jag är inne på min andra semestervecka så förra fredagen satt jag och räknade ner timmarna. Tjuvstartade semestern med en lunch tillsammans med pappa och Johannes på Biblos, bästa pizzerian i hela Jönköping om ni frågar mig!

På kvällen så firade vi in semestern på riktigt<3 Johannes och jag åkte ner till hans båt i hamnen och drack lite och spelade kort och lyssnade på musik. Mamma och pappa kom ner en sväng också. Vi satt där hela kvällen, så mysigt.

Lördagen började med bananpannkakor till frukost och sedan ett träningspass.

Efter träningen så åkte jag upp till A6 en snabbis, kom hem med både nya mjukisbyxor och även en kastrull. Inte direkt likt mig att spontanköpa en kastrull haha men jag hade presentkort på Cervera. Har varit där inne ett par gånger sen i julas då jag fick det och letat efter en vas bland annat till vår hall men inte hittat någon, så nu slog jag till på en kastrull!

På kvällen var vi bjudna till några familjekompisar, de har en stuga precis vid Vättern som vi var i. De hade gjort så fint i den lilla ladan där vi satt och åt och pratade hela kvällen, det var så himla mysigt!!

Jättegott käk var det också! Här är bild på förrätten och efterrätten. Efterrätten var en dröööm, ska göra den själv någon gång och ge er receptet för den får ni inte missa!

Puss

Gillar

Kommentarer