Jag har tagit studenten!!!!!!!

För jag har tagit studenten,
för jag har tagit studenten,
för jag har tagit studeenteen,
fyfan vad jag är bra!!


I fredags tog jag studenten och jag har fortfarande inte fattat det!!! Det känns helt ofattbart för mig att JAG tog studenten, det var ju nyss 96orna som sprang ut och åkte flak och allt sånt? Jag minns det SÅ himla väl när jag, Emelie och Elina kollade deras utspring förra året och var SÅ avundsjuka och i fredags var det VÅRAN tur att springa ut?!

För er som tar studenten nästa år: ni ANAR inte vad som väntar er!!! Alltså ni har verkligen det bästa året framför er även om det kommer vara tufft och jobbigt också för er som har mycket plugg. Men i slutändan är det verkligen värt allt slit för på studentdagen vill man verkligen känna att man har gjort sitt bästa, utifrån sina egna förutsättningar såklart.

För mig så har gymnasiet varit väldigt jobbigt... Jag har mått riktigt psykiskt dåligt i flera perioder, skolkat mycket, legat efter med inlämningar och prov, fått F efter F och det har varit många sena nätter med sista-minuten-plugg. Men utifrån mina egna förutsättningar och mitt eget mående så har jag verkligen gjort mitt bästa de här tre åren. Många säger att gymnasiet är den bästa tiden i ens liv, och ja, det stämmer, men för mig kommer gymnasiet ändå alltid att vara något jag kopplar till ångest, stress och tårar.

Därför har jag väldigt blandade känslor över att lämna skolan efter TOLV hela år. Jag har fått så otroligt många och fina minnen och jag har träffat så himla mycket nya människor, vissa av dom är vänner för livet. Är så otroligt tacksam för allt som skolan gett mig. Samtidigt har jag hatat skolan SÅ mycket på grund av all prestationsångest av att vara bäst i allt samtidigt som man ska hinna träna, tänka på kosten, sova 9 timmar per natt, umgås med kompisar och familjen. Detta går inte ihop om man samtidigt ska MÅ BRA.

Det bästa med studenten var bland annat att jag fick uppleva den med några utav mina bästa vänner, dom tjejerna jag har gått med dessa tre år är verkligen GULD<3 Vi hade en såå himla bra morgon, dag och kväll tillsammans!! En superbra champagnefrukost, tagg i klassrummet, nervöst utspring, JÄTTEroligt flakåkande, världens bästa mottagning och en riktigt bra kväll hemma hos Sophie och på Sliver.

Trots att de här tre åren på Sandagymnasiet har varit helvetesår så har de ibland ändå varit väldigt underbara, så TACK Sandagymnasiet för de här tre åren<3!!

Gillar

Kommentarer