Januari

Snart är januari förbi och även denna månaden har varit väldigt lugn. På helgerna är vi mest hemma och myser, äter god mat och plöjer serier, går promenader, hänger med mamma och pappa eller gymmar. Mycket mer än så händer inte i mitt liv just nu, men det är helt okej, älskar lugna och mysiga helger hemma men längtar såklart tills man kan sitta och fika på uteserveringar helt "fritt" igen och tills man kan ha middagar med vänner osv.

Har jobbat ganska mycket det senaste också och även unnat mig lite shopping, bland annat en skinnjacka och en väst. Västen ser ni på bilden här nedan, även solglasögonen är nya :-)

I helgen lunchade jag med mamma och var även med pappa när han tatuerade sig, körde även två pass på gymmet. Skönt att vara igång där igen! I veckan har jag jobbat ganska mycket men fått in lite promenader då och då, annars har mesta delen av tiden spenderats i soffan.

Ikväll blir det tacos framför Talang! Ha en fin helg<3

Solglasögon - Nelly, väst - Aboutyou

Jag och Johannes var på Grill och käkade med mamma och pappa förra helgen. Så mysigt! Jag åt deras biff-fajitas, supergott. Till förrätt åt vi nachos och lite vitlöksbröd.

Favoritgodiset just nu!!! Om ni inte testat måste ni, så gott.

J kom hem med tulpaner, min favoritcelsius och marabou en dag, så söt<3

Promenad i snön med mitt hjärta<3

Gillar

Kommentarer